• NOLLVISION FÖR FRÄMLINGSFIENTLIGHET



    Några tips för dig som vill hjälpa oss att skapa en vänligare och mer tolerant tillvaro i Södertälje

    REGNBÅGSFLAGGA SKAPAR POLITISK STRID I SÖDERTÄLJE



    "Att flagga regnbågsflaggan är en viktig symbolhandling - att man visar att man backar upp alla gruppers rättigheter", säger Tage Gripenstam till DN.

    Snart midsommar

    Upplagd av Tage Gripenstam On 22:19



    Äntligen kom solen tillbaka och skrivarlusten. Idag har alliansen haft överläggningar och funderat en del på framtiden inför hösten och valrörelsen. en valrörelse som kommer att bli spännande och som jag hoppas rolig. '

    Våren har varit framgångsrik, mitt och centerpartiets och scanias projekt om utveckling av busstrafiken har nu lett till en färdig rapport om hur busstrafiken kan utvecklas och moderniseras i Södertälje, jättekul. Ett steg mot ett hållbart Södertälje som har betydelse.

    En annan viktig miljöfråga där vi haft framgång är våtkompostering. En metod för att ta hand om enskilda avlopp och föra in dem i i ett kretslopp, ett stort steg för miljön.

    Det är roligt att tillhöra ett modigt och framtidsinriktat parti, idag beslutade kommunstyrelsen om att fortsätta arbetet för att se om möjligheten att införa spårbilar i Södertälje finns. Vi var enda allianspartiet som stod bakom beslutet. Vi är inte överens ännu i centerpartiet men vi vill absoluta pröva frågan ordentligt innan vi säger ja eller nej.

    Förresten vår motion om social och miljöupprustning av miljonprogramsområdena vann gehör på Centerstämman i maj, ännu en framgång. Nu har vi lagt motion om att införa lånecykelsystem i Södertälje och tidigare har vi lagt förslag om att bygglovsavgiftsbefria solpaneler/celler allt för att stödja en utveckling mot ett mer Hållbart Södertälje och Sverige, vi är original miljöpartiet och det som i realistiska förslag och steg för oss mot ett grönare och klimatsmartare samhälle.

    På midsommarafton ska jag vara påannonsör vid midsommarfirandet vid Wij gammelgård i Hölö, HMIF arrangerar och alla är välkomna.



    Trevlig midsommar

    0 Response to "Snart midsommar"