• NOLLVISION FÖR FRÄMLINGSFIENTLIGHET  Några tips för dig som vill hjälpa oss att skapa en vänligare och mer tolerant tillvaro i Södertälje

  REGNBÅGSFLAGGA SKAPAR POLITISK STRID I SÖDERTÄLJE  "Att flagga regnbågsflaggan är en viktig symbolhandling - att man visar att man backar upp alla gruppers rättigheter", säger Tage Gripenstam till DN.

  Södertälje sjukhus

  Upplagd av Tage Gripenstam On 10:01
  Nu har det gått en tid och arbetet har pågått i turbofart. Budgetarna i kommunen och landstinget är äntligen avklarade för 2009.

  Debatten om Södertälje sjukhus fortsätter. Socialdemokraterna har utsett Södertälje till offerstaden, som drabbas av allt ont från den elaka alliansmajoriteten. Södertälje sjukhus har haft svårt med ekonomin i många år, det var väl därför som socialdemokraterna 2003 ville göra om vårt akutsjukhus till en gigantisk vårdcentral med dagakut. Alliansen har aldrig tvekat Södertälje sjukhus ska vara kvar som ett fullvärdigt akutsjukhus. Nu införs äntligen tre-årsavtal och dessutom med en högre beställning och likvärdiga villkor med övriga sjukhus, en bolagisering kommer att ske och Södertälje hamnar helt plötsligt i samma klass som Danderyds sjukhus AB och Södersjukhuset AB, inte illa. Ett långsiktigt arbete kan nu starta för att i lugn och ro utveckla Södertälje sjukhus.

  0 Response to "Södertälje sjukhus"