• NOLLVISION FÖR FRÄMLINGSFIENTLIGHET  Några tips för dig som vill hjälpa oss att skapa en vänligare och mer tolerant tillvaro i Södertälje

  REGNBÅGSFLAGGA SKAPAR POLITISK STRID I SÖDERTÄLJE  "Att flagga regnbågsflaggan är en viktig symbolhandling - att man visar att man backar upp alla gruppers rättigheter", säger Tage Gripenstam till DN.

  Midsommarhelg med lite smolk i bägaren

  Upplagd av Tage Gripenstam On 16:02

  Midsommarhelgen har passerat. Midsommarafton bjöd blandat väder, men vi hade tur och kunde genomföra midsommarafton enligt god tradition Wij i Hölö. Hölö - Mörkö idrottsförening, där jag är ordförande, arrangerade med hjälp av Ideella krafter som leddes av Linda. Kl. 12.30 restes stången och till speleman dansade över 100 personer, föräldrar och barn runt midsommarstången. Väl hemma blev det femkamp, sillsmörgås och efter de värsta regnskurarna grillning framåt halv- åtta tiden: En lugn och trivsam dag.

  Trots att jag talat om för Marc Abramsson, nationaldemokraternas ledare, att jag och tre andra kommunalråd/gruppledare faktiskt får halvtidslön väljer han att ljuga i en debattartikel om att vi får heltidsarvoden från Södertälje kommun. Nåja jag betalar i alla fall skatt till vår gemensamma välfärd till skillnad från Abramsson som gärna vill bestämma över det som vi andra betalar in.

  0 Response to "Midsommarhelg med lite smolk i bägaren"