• NOLLVISION FÖR FRÄMLINGSFIENTLIGHET  Några tips för dig som vill hjälpa oss att skapa en vänligare och mer tolerant tillvaro i Södertälje

  REGNBÅGSFLAGGA SKAPAR POLITISK STRID I SÖDERTÄLJE  "Att flagga regnbågsflaggan är en viktig symbolhandling - att man visar att man backar upp alla gruppers rättigheter", säger Tage Gripenstam till DN.

  Bygdegårdarna, viktiga samlingslokaler på landsbygden fick i överenskommelsen inför budgeten 2009, 500000 kr för att driva, förbättra och underhålla husen. Döm om min förvåning när jag blir uppringd av en bygdegårdsförenings ordförande och får veta att de fått beskedet. Pengarna ska gå till barn o ungdomsverksamhet. Helt fel, så nu tar jag strid för att rätta till detta misstag.

  Alldrig kan någonting fungera utan problem när kultur- och fritidsförvaltningen är inblandad, oavsett om det gäller idrottshallar, skateboardbanor eller som bygdegårdar. Skärpning s-v-mp, bättre styrning krävs, nu är det dags att Besim Aho, socialdemokratisk ordförande tar sin förvaltning i örat.

  0 Response to "Bygdegårdarna - kultur och fritidsförvaltningen ett egensinnigt moras"