• NOLLVISION FÖR FRÄMLINGSFIENTLIGHET  Några tips för dig som vill hjälpa oss att skapa en vänligare och mer tolerant tillvaro i Södertälje

  REGNBÅGSFLAGGA SKAPAR POLITISK STRID I SÖDERTÄLJE  "Att flagga regnbågsflaggan är en viktig symbolhandling - att man visar att man backar upp alla gruppers rättigheter", säger Tage Gripenstam till DN.

  Sjukhus och våtkompost

  Upplagd av Tage Gripenstam On 11:52
  Länge sen sist, två saker att glädjas åt. Socialdemokraterna har äntligen insett att Södertälje sjukhus inte är hotat. Nu vill dom delta i arbetet för att utveckla sjukhuset, välkomna. Om deras senaste utspel är realistiskt återstår att se. Det får inte hindra en positiv utveckling under flera år.
  Under en tid har jag följt LRFs arbete kring avloppsfrågan och kretsloppsanpassning. Vilket engagemang, nu är det dags att politikerna bestämmer sig och genomför deras förslag kring Våtkompostering ett förslag som stöttar boende och utveckling på landsbygden, företagande på landsbygden och dessutom kretsloppsanpassat. Mycket bra.

  Tage

  1 Response to "Sjukhus och våtkompost"

  1. Kjell Andersson Said,

   Hej!

   Läste en artikel i Länstidningen om Dina tankar kring vacuumtoalett som därmed möjliggör återvinning av taolettavlopp till jordbruket. Jag är mkt intresserad av en sådan lösning till min fastighet som ligger vid Kyrksjön i Hölö och allmänt intresserad av att hitta en lösning för att skydda sjön mot övergödning. Du får gärna höra av Dig med tips om hur jag kan gå vidare med frågan...

   Hälsningar Kjell Andersson
   mail: kjell.andersson@ptj.se