• NOLLVISION FÖR FRÄMLINGSFIENTLIGHET  Några tips för dig som vill hjälpa oss att skapa en vänligare och mer tolerant tillvaro i Södertälje

  REGNBÅGSFLAGGA SKAPAR POLITISK STRID I SÖDERTÄLJE  "Att flagga regnbågsflaggan är en viktig symbolhandling - att man visar att man backar upp alla gruppers rättigheter", säger Tage Gripenstam till DN.

  Framgång på centerstämman.

  Upplagd av Tage Gripenstam On 23:44


  Dagen började på Mälardalsrådets Mälarting, ett möte för alla politiker runt Mälardalen ett nätverk med stor betydelse för hur regionen ska utvecklas. Attraktiviteten var tema. Men det mest spännande var att vi kommit ett litet steg närmare gränsöverskridande taxesystem (spårtrafik) och förbättrade pendlingsmäjligheter med kollektivtrafik i hela regionen.

  Härligt att nu är centerstämman igång. Inledningen med en visionär partiledare som utan tvekan sätter Centerpartiet på kartan och gör skillnad. Kommittearbetet blev långt och diskussionen gick hög i den grupp jag deltog i. Klimatpolitik som tillväxttrafik. Vi hade flera framgångar. Nu går frågan om satsningar i miljonprogramsområdena till stämman. behandlingen sker imorgon fredag. nu är klockan 24 och vi diskuterar välfärdsprogrammet. Skola, vård för alla, tänker rösta för att papperslösa ska ha rätt till vård.

  Fortsättning följer...


  0 Response to "Framgång på centerstämman."