• NOLLVISION FÖR FRÄMLINGSFIENTLIGHET  Några tips för dig som vill hjälpa oss att skapa en vänligare och mer tolerant tillvaro i Södertälje

  REGNBÅGSFLAGGA SKAPAR POLITISK STRID I SÖDERTÄLJE  "Att flagga regnbågsflaggan är en viktig symbolhandling - att man visar att man backar upp alla gruppers rättigheter", säger Tage Gripenstam till DN.

  Bloggen ett kärt återseende

  Upplagd av Tage Gripenstam On 16:30
  I dagarna diskuteras ledarskap, och fokus just nu är på min och Centerpartiets partiledare Maud Olofsson. Förnyelsen behövs och kanske kräver det ny/nya ledare för partiet. Och jag vill uppmana Maud att fundera vad som är bäst för både henne och partiet och samtidigt be henne om att inte lägga sig i vem som ska bli hennes efterträdare när det är dags.

  Det som jag tycker är självklart är att den nu startade diskussionen om partiets framtida politik måste drivas med emfas och processas fram så snabbt som en rimlig förankring gör möjligt. Det vore bra om en blivande partiledare med detta som grund inte bara valdes för hur man klarar att profilera sig själv och hur man ter sig i media utan också och inte minst utifån den politik som vi i Centerpartiet vill stå för de kommande 10 åren.

  Det är viktigt att Centerpartiet visar sin bredd och att den mycket starka nichningen med smala målgrupper får stå tillbaka för att återigen visa att vi har värderingar och en politik för hela vår vardag, grundtrygghet, skolan, äldreomsorgen, sjukvården, företagande, arbete och miljön. En ny partiledare måste stå för helheten, ett stort parti kan inte bara ägna sig åt företagande och miljö och det kan inte heller ett litet parti med ambitioner att växa och göra skillnad.

  0 Response to "Bloggen ett kärt återseende"