• NOLLVISION FÖR FRÄMLINGSFIENTLIGHET



    Några tips för dig som vill hjälpa oss att skapa en vänligare och mer tolerant tillvaro i Södertälje

    REGNBÅGSFLAGGA SKAPAR POLITISK STRID I SÖDERTÄLJE



    "Att flagga regnbågsflaggan är en viktig symbolhandling - att man visar att man backar upp alla gruppers rättigheter", säger Tage Gripenstam till DN.

    Maud Olofsson en fantastisk partiledare och minister

    Upplagd av Tage Gripenstam On 12:22

    Äntligen får jag tid att sammanfatta mina intryck från Maud Olofssons, närings- och vice statsminister, besök i Södertälje i onsdags den 10 februari. Hela eftermiddagen och kvällen var en stor fest. Först deltog jag som jurymedlem i Ung Företagsamhet, årets Unga Företag skulle utses och de hade samlats med sina affärsideer och arbeten på Campus Telge. Vi i juryn bekantade oss med alla dessa duktiga elever från våra gymnasier som prövat på att starta företag. Man blir imponerad. Affärsideerna varierade stort men var genomtänkta allt i från lergubbar, självförsvar för tjejer, countryartister och T-Shirts försäljning.
    Till slut kunde vi enas om att De Rosa ett T-Shirt koncept genomtänkt med ekologiska och fair trade tröjor från DEM Collective och egen design på trycken och en del av avkastningen till Bröstcancerforskning, grattis tjejer.
    Maud rörde sig vant bland ungdomar, företagare, intresserade vuxna, media och lärare, intresserad och engagerad som vanligt. Talet och invigningen av Drivhuset gick galant.
    På kvällen inspirerade Maud ett trettiotal centerpartister plus ett par SÄPO-killar. En kväll fylld av god mat, en härlig stämning. Hon peppade oss alla och trots att hon haft svåra frågor att hantera under året, SAAB affären inte minst så var vi alla övertygade om att vi tillsammans ska klara vårt mål att bli minst ett 10% parti och fortsatt riksdagens tredje största parti efter valet och att beror det på centerpartiet kommer vi att ha en alliansregering även efter valet.
    Smolk i bägaren - Ja länstidningen förstås!

    0 Response to "Maud Olofsson en fantastisk partiledare och minister"