• NOLLVISION FÖR FRÄMLINGSFIENTLIGHET



    Några tips för dig som vill hjälpa oss att skapa en vänligare och mer tolerant tillvaro i Södertälje

    REGNBÅGSFLAGGA SKAPAR POLITISK STRID I SÖDERTÄLJE



    "Att flagga regnbågsflaggan är en viktig symbolhandling - att man visar att man backar upp alla gruppers rättigheter", säger Tage Gripenstam till DN.

    Hushållsnära tjänster

    Vill du ha hjälp att ta bort snön, använda Hushållsnära tjänster och utnyttja RUT - avdraget.

    5600 jobb försvinner om vänsterkartellen får regera. Almega visar i en färsk rapport att 5600 jobb av de redan nu över 11000 jobben som kommit till tack vare center- och alliansförslaget hushållsnära tjänster eller rättare sagt RUT – avdraget, skulle försvinna om RUT -avdraget togs bort.

    Konstigt nog anser den röda röran att hushållsnära tjänster är ojämlikt, däremot att de branscher som finns inom ramen för ROT avdraget är jämlika och behövs, gubbarna är viktigare än kvinnorna. Att subventionera branscher där männen är de flesta utövarna går bra för Mona Sahlin, Peter Eriksson, Lars Ohly och Maria Wetterstrand men inte branscher där kvinnorna traditionellt är flest.

    Almega, säger i sin rapport Hemservice, Skattereduktion för hushållsnära tjänster har blivit en stor framgång. Allt sedan reduktionen infördes har antalet nya företag, kunder och anställda ökat konstant. Just nu köps det hushållsnära tjänster för 200 miljoner kr varje månad och det ökar med 23000 nya unika köpare varje månad.

    Tar man bort RUT-avdraget spår både kunder och leverantörer att omsättningen skulle halveras. Vilket är extra uppseendeväckande när tre av fyra av de anställda i branschen kom från arbetslöshet innan de fick jobb i branschen. Hela 78% av allmänheten är positiva till avdraget. Samtidigt som rapporten visar att attityden till svartstädning har förändrats, det är färre som tycker det är ok med svartstädning.

    Rapporten talar klarspråk det är en samhällsekonomisk vinst, det blir fler i arbete och allt fler får ett bättre liv, egen inkomst, barnfamiljer som får mer tid för varandra, äldre som inte riktigt orkar själva, ja allt fler kan höja sin livskvalité.

    Tack Almega för ett positivt klargörande - En röst på Centerpartiet i höstens val ger ett livskraftigare samhälle där du som individ får större möjligheter och frihet att förverkliga dina drömmar.

    Tage Gripenstam

    Centerpartiet

    0 Response to "Tack Almega för en klargörande rapport, behåll RUT - avdraget"